Design

The Duke omschrijft zijn design als 'Parisian Scandinavian chique'. The Duke Apartments zijn een verlengstuk van The Duke Boutique hotel. "Details matter", aldus The Duke. 

Studio Masimo

Masimo is opgericht in 1993 door Anton de Groof en is een designbureau gespecialiseerd in meubels en interieur. De meubelcollectie bestaat onder andere uit tafels, kasten stoelen en lampen. Daarnaast houden zij zich bezig met het ontwerpen van het interieur voor hotels, winkels en woningen. 

Zo ook heeft Masimo The Duke Boutique Hotel grotendeels ontworpen. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van diverse meubels tot aan de kleur verf. 


Arper

Voor het inrichten van The Duke Hotel is deels gekozen voor meubels van Arper, een prachtig merk van designmeubels. 

www.arper.comMilek BIC

Milek BIC, een bedrijf gespecialiseerd in vloerkleden. Onze vloerkleden zijn voorzien van prachtige patronen.

www.bic-carpets.be


Collezione Cesaro

Al onze gordijnen zijn met de hand vervaardigd. Er is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit stof om een prachtig resultaat te doen ontstaan. Custom Beds

Lekker geslapen? Onze bedden zijn speciaal voor ons gemaakt door Jumbo Bedden. Wil jij nou ook zon heerlijk bed voor thuis in de slaapkamer? Laat je gegevens achter bij onze receptie, en wij brengen je in contact met onze leverancier.Van Daan

Van Daan is een klein winkeltje met de leukste, hippe, trendy accessoires. Benieuwd naar dit winkeletje? Vraag bij onze receptie de looproute. 


Westside

Benieuwd waar onze kunst in de hal vandaan komt? Westside is gelegen in de Verwerstraat, op 4 minuten loopafstand. Overigens hebben ze niet alleen kunst, voor exclusieve mode ben je hier ook aan het juiste adres.

www.westsidedenbosch.nl


Van Boven

Van Boven ontwerpt exclusieve keukens en badkamers, die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl. Ze creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron ben je natuurlijk zelf. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken of badkamer krijgt pas echt betekenis als hij past in jouw leven.


Studio Bee

Studio Bee is een jonge onderneming gespecialiseerd in graveerwerk. Voor ons de ideale oplossing om verschillende dingen naar eigen smaak te laten maken. Ook op zoek naar speciaal graveerwerk? Dit is al mogelijk vanaf kleine aantallen en met perfecte begeleiding. 

www.studiobee.nl


© The Duke Boutique Apartments. Website: Webbakery